اخبار فضای مجازی

فیس‌ بوک در مورد تلاش اشخاص ثالث برای لاگین هشدار می‌دهد

فیس‌بوک قابلیت‌های امنیتی خود را به روز کرده و از این پس در مورد تلاش افراد ثالث برای ورود به حساب کاربری دیگران پیام هشدار ارسال می‌کند.

به گزارش ایران رادا به نقل از انگجت، ویژگی جدید فیس‌بوک به افراد در مورد استفاده افراد ثالث از اپلیکیشن‌های مختلف به منظور ورود به حساب کاربری شخصی هر کاربر هشدار می‌دهد.

این کار نه تنها یک لایه حفاظتی جدید به فیس‌بوک می‌افزاید، بلکه کنترل هر فرد در مورد اطلاعاتی که در مورد او از طریق فیس‌بوک منتقل می‌شود را افزایش می‌دهد.

فیس‌بوک اطلاع رسانی در این زمینه را از طریق ایمیل و نیز با استفاده از اپلیکیشن فیس‌بوک انجام می‌دهد. از این طریق هر کاربر درمی یابد که چه اطلاعاتی در مورد او از طریق اپلیکیشن‌های دیگر یا سایر وب سایت‌ها به اشتراک گذارده شده است. سپس می‌توان با تغییر تنظیمات حساب کاربری در فیس‌بوک یا در ایمیل و سایر سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها جلوی نشت این گونه اطلاعات را گرفت.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 11 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن