آموزشاخباراخبار فضای مجازی

اینستاگرام در نسخه جدید، به کاربرانش اجازه انتخاب فالورها را می‌دهد

تغییرات جدید اینستاگرام اکنون به کاربرانش اجازه می‌دهد، تصمیم بگیرند، چه کسی می‌تواند آن‌ها را فالو کند یا برای آن‌ها پیام خصوصی ارسال کند.

 

 

 

اگر جزو آن دسته افرادی هستید که فکر می‌کنید، فیسبوک اطلاعات شخصی زیادی از شما می‌خواهد، باید بدانید، اینستاگرام هم با اتخاذ چنین روندی، خواهان ثبت تاریخ تولد کاربران خویش است.

این موضوع، در مورد ایجاد حساب کاربری جدید صدق می‌کند و  اینستاگرام در این‌باره اعلام کرده، کاربران این شبکه نباید کمتر از ۱۳ سال داشته باشند.

اینستاگرام با درخواست تاریخ تولد، برای ایجاد حساب‌های کاربری جدید درپی مطمئن شدن از عدم استفاده افراد پایین‌تر از ۱۳ سال از این شبکه است.

اینستاگرام می‌گوید، با این اطلاعات درصدد تامین امنیت افراد کم سن و سال و قرار دادن تجربیات متناسب با سن آنهاست.

اگرچه، با وارد کردن تاریخ تولد جعلی افراد کمتر از ۱۳ سال همچنان می‌توانند، از اینستاگرام استفاده کنند.

اطلاعات مرتبط با تاریخ تولد تنها در اختیار اینستاگرام است و کاربران نمی‌توانند،‌ به آن دسترسی داشته باشند.

اگر حساب کاربری فیسبوک شما به اینستاگرام متصل باشد، تاریخ تولد وارد شده در فیسبوک به اطلاعات شخصی پروفایل اینستاگرام شما اضافه می‌شود.

در این حالت نیز فقط شما می‌توانید، به این اطلاعات دسترسی داشته باشید.

اگر به هر دلیلی تاریخ تولدتان را در فیسبوک تغییر دهید، این تغییرات در پروفایل اینستاگرام نیز اعمال خواهد شد.

خدمات جدید ارسال پیام

اینستاگرام این امکان را فراهم کرده، تصمیم بگیرید، چه کسی از دایرکت به شما پیام دهد.

برای استفاده از این خدمت، در بخش تنظیم پیام‌ها، گزینه‌ همه (Everybody) را انتخاب کنید.

این گزینه به شما اجازه می‌دهد، از طرف همه، به جز کسانی که آن‌ها را بلاک کرده‌اید، پیام دریافت کنید.

همچنین با انتخاب گزینه فقط افرادی که دنبال می‌کنید (Only People You Follow) امکان ارسال پیام یا پاسخ به استوری را محدود می‌کنید یا از بین می‌برید.

با تغییرات جدید اینستاگرام، می‌توانید تعیین کنید که چه کسی می‌تواند اکانت اینستاگرام شما را دنبال کند.

در اینجا می‌توانید، گزینه همه (Everyone) یا افرادی که دنبال می‌کنید، (Only People You Follow) را انتخاب کنید.

با انتخاب گزینه دوم، کسانی که دنبال نمی‌کنید و بلاک نکرده‌اید، اگر بخواهند شما را به گروه‌ها اضافه کنند، خواهند فهمید که این اجازه را ندارند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 5 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن